Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca | HDNP

Nezavisni, ali ujedinjeni!

Glavna HDNP web stranica je u izradi. Više o udruzi i članstvu možete saznati na upis.hdnp.hr

 

Što je HDNP?

Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca (HDNP) je neprofitna udruga osnovana u ožujku 2013. sa svrhom razvoja i promicanja zdravog, održivog ekosustava za nezavisne profesionalce u Hrvatskoj. Član smo Europskog foruma nezavisnih profesionalaca (EFIP) i Hrvatskog klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija (HKKKKI). Koordinatori smo Europskog tjedna freelancera (#EFWeek).

Trenutno okupljamo 2.600+ od preko 200.000 nezavisnih i samozaposlenih profesionalce iz raznih gospodarskih sektora u Hrvatskoj. Za naše članove i članice želimo osigurati poslovnu i pravnu podršku, obrazovanje i profesionalni razvoj, informacije o mogućnostima angažmana i umrežavanje, ugodnu i pristupačnu uredsku infrastrukturu (putem naših partnerskih organizacija), niz pogodnosti i popusta te zagovarati zajedničke interese putem nacionalnih i međunarodnih mreža.

Naše su ključne vrijednosti pristupačnost, otvorenost, suradnja, zajednica i održivost. Vjerujemo da fleksibilno no strukturirano i regulirano tržište rada može pozitivno i značajno utjecati na gospodarski rast Hrvatske i uroditi inovacijama u rješavanju visoke stope nezaposlenosti, osobito mladih, u Hrvatskoj.

Kontaktirajte nas!

+385 (0)97 793 2853
Reljkovićeva 12, 10 000 Zagreb