Magazin

Tribute događaj #loveMatija

Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca (HDNP), Coworking Croatia i European Coworking Assembly u sklopu European Freelancers Week 2018 (#EFWeek) organizirali su tribute to Matija event #loveMatija u Botaničaru.

#loveMatija će se prvi puta predstaviti u Zagrebu, a svake će se godine održavati tijekom manifestacije #EFWeek i gostovati u drugoj zemlji, coworking zajednici i zajednici nezavisnih profesionalaca na koju je Matija Raos utjecao, u sjećanje na ono što joj je dao i ostavio. Gosti zagrebačkog eventa bili su Mike LaRosa te DJ duo Vektor+Neonski kojeg čine Timotej Neonski, nezavisni motion dizajner i art direktor te Ilijan Kotarac, programer tvrtke Five.

Mike Larosa održao je govor u Matijinu čast, a Vektor+Neonski, Matijini prijatelji i suradnici, pobrinuli su se da smo u opuštenoj atmosferi i zaplesali.

Mikea je ljubav prema coworkingu ne samo odvela u više od 500 coworking prostora iz više od 35 zemalja diljem svijeta nego i spojila s Matijom te postala njihovom čvrstom poveznicom. Mike je izdavač i partner AgoraRDM tvrtke za razvoj nekretnina i management konzulting. U slobodno vrijeme producira Miles to Go and Boarding Area podcast.