Magazin

Budite zahvalni na svakom danu u 2019.

Društvene mreže i mediji potopili su internetski prostor sa slavljenjem poslovnih rezultata ostvarenih u 2019. godini. Objavljuju se savjeti kako možemo biti bolji u 2020., nude nam se digitalni planeri, savjetuje nas se da printamo tablice, predlaže nam se kako moramo živjeti i poziva nas se na još veću produktivnost.

Isticanje poslovnih rezultata svjesno ili nesvjesno može dovesti do osjećaja manje ili veće vrijednosti.

Budite zahvalni na svakom danu u 2019.

View this post on Instagram

there is no love without acceptance

A post shared by loveismyprotest (@loveismyprotest) on

Ne postoji jedinstvena mjera za uspjeh

Svaki nezavisni profesionalac je individualac koji ima različite želje i potrebe te svako od nas svoj profesionalni uspjeh mjeri drugačije. Na kraju 2019. godine pokušajte glasno i jasno zahvaliti na svakom danu u kojem ste učinili mali ili veliki korak – bez da se uspoređujete s drugima.

Ne uspoređujte svoje liste sa ostalima

Bez obzira koje ste ciljeve imali u 2019. godini – u redu je završiti godinu bez da ste ostvarili sve ciljeve, ali je isto tako dopušteno godinu završiti sa ispunjenim svim ciljevima ili pak samo s jednim. Budite zahvalni na svakom danu i na svemu što ste do sada učinili. Pokušajte proslaviti svoj napredak bez da ga uspoređujete s drugima, jer i pola koraka prema naprijed je korak koji čini razliku.

Recite si bravo za sve što ste učinili u ovoj godini bez da se uspoređujete s drugima.

Fotografija: unsplash-logoNORTHFOLK