Magazin

Članovi ostvaruju popust na Dane komunikacija

Međunarodno prepoznat festival kao jedan od najboljih na svijetu sljedeće godine održat će se pod sloganom F*** advertising. Love advertising. Svjetski kreativci, najutjecajniji pojedinci unutar komunikacijske industrije, futuristi i evanđelisti samo su neki od predavača koje organizatori festivala najavljuju od 2. do 5. travnja 2020.

Gotovo 3.000 domaćih i inozemnih marketinških stručnjaka, stručnjaka za odnose s javnošću i digitalnu komunikaciju, dizajnera i drugih koji se bave tržišnim komunikacijama okupit će se na poznatoj lokaciji hotela Lone u Rovinju početkom travnja 2020. Osmo izdanje Dana komunikacija, koje su British Association Excellence Awards izabrali za jedan od najboljih svjetskih evenata, održava se pod sloganom F*** advertising. Love advertising. Uz samokritičan pristup struci, organizatori ovom neobičnom porukom nastoje potaknuti cjelokupnu komunikacijsku industriju na kreativno promišljanje, djelovanje izvan okvira i kreiranje novih kvalitetnih rješenja s pogledom na budućnost.

Tijekom cijele godine obilazimo svijet i tražimo 20 najzanimljivijih kreatora koje ćemo dovesti u Rovinj. Ove godine to su zaista velike zvijezde, počevši od TED predavača s desecima milijuna pregleda, najutjecajnijih ljudi industrije i top kreativaca na svijetu pa sve do futurista, evanđelista i drugih. Svi ćemo tamo puno naučiti, ali se i odlično zabaviti. Sretni smo jer su Dani komunikacija postali mjesto na koje se i naši predavači iznova vraćaju pa razmislite želite li propustiti novo izdanje festivala, istaknula je Dunja Ivana Ballon, direktorica festivala i programa.

Prijavite se za sudjelovanje na Danima komunikacija. Članovi Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca ostvaraju dodatni popust. Na službenoj stranici festivala, koja je ovih dana dobila novo ruho, možete saznati sve informacije o kupnji early bird kotizacija, ali i smještaju u vrhunskim Maistrinim hotelima. Stoga, budite brzi!

HDNP članovi koji su platili članarinu u 2019. godini ostvaruju popust za kotizaciju Dana komunikacija

F*** advertising. Love advertising.