Magazin

Natječaj Kreativnost u karanteni

Zagrebački coworking prostor BIZkoshnica kreativnim natječajem Kreativnost u karanteni želi dati pozitivni kontekst te potaknuti ljude da budu pozitivni i kreativni. Uz moto Budimo kreativni – ostanimo doma svi kreativci te svi oni koji se žele kreativno izraziti pozvani su da se iz svojih domova pridruže natječaju slanjem svojih radova.

Radovi za natječaj #kreativnostukaranteni mogu biti fotografije, slike, ilustracije, tekstovi, recepti, pjesme, video sadržaji i to sljedećih formata: tekstovi do maksimalno 5000 znakova u Wordu (s prazninama), ako šaljete fotografije prihvatljivi su svi formati, a video može maksimalno trajati do 3 minute.

Radove možete poslati do 7. svibnja 2020. na e-adresu: bizkoshnica@bizkoshnica.biz.

Svi pristigli radovi bit će objavljeni na društvenim mrežama. Nakon toga svi radovi će se objediniti i objaviti u digitalnoj i tiskanoj publikaciji te će biti izloženi fizički u BIZkoshnici.

Kod slanja navedite vaše ime i prezime, zanimanje te kratku priču/opis vašeg rada. Također u prijavi istaknite i kontakte vaših društvenih mreža kako bi natječaj postao kreativno zarazan. 

HDNP članovi ostvaruju 20 % popusta na BIZkoshnica usluge.

Fotografija: Tim Mossholder, Unsplash