Online radionica: Kako raditi manje, a postići više

Online radionica: Kako raditi manje, a postići više

HOWtoWOW marketinška akademija najavila je besplatnu online radionicu upravljanja vremenom How to Achieve More by Doing Less. Radionicu će predvoditi Tish Mousell, međunarodna stručnjakinja za upravljanje osobnim vremenom, 10. prosinca od 10 do 12 sati.

U dva sata naučit ćete planirati i prioritizirati radne zadatke

Kako bi dokazala svoju tezu o učinkovitosti, Mousell će u samo dva sata polaznike naučiti planirati i prioritizirati radne zadatke pomoću šest elemenata:

  • prepoznavanja nesvjesne nesposobnosti do sposobnosti
  • metode rada to-do lista
  • sustava postavljanja prioriteta
  • eliminiranja prepreka u izvršavanju zadataka
  • tehnike koncentracije na prioritete
  • implementiranja naučenih tehnika

Tish Mousell je inače prozvana jednom od najzabavnijih i najenergičnijih predavačica komunikacijske industrije. Držala je treninge u vodećim organizacijama među kojima su Adam&EveDDB, agencijskim mrežama poput Publicisa, Starcoma i W+K, kao i za međunarodne klijente poput Vodafonea, Harrodsa i Manchester Uniteda.

Ako ste vlasnica ili vlasnik Mastercard kartice, online predavanje o upravljanju vremenom bit će vam besplatno. Broj mjesta je ograničen, pa vam savjetujemo da se što prije registrirate na priceless stranici. Ako ne posjedujete spomenutu karticu, posjetite internetske stranice HOWtoWOW akademije i provjerite sve detalje o registraciji te cijeni radionice.

Fotografija: Luis Villasmil on Unsplash