LinkedIn radionica Tanje Džido: Naučite povećati vidljivost na LinkedInu i pronađite nove klijente

LinkedIn radionica Tanje Džido: Naučite povećati vidljivost na LinkedInu i pronađite nove klijente

Spajamo znanje i karaktere nezavisnih profesionalaca s karakterom biodinamičkih vina vinoteke Nesputana vina na prvoj LinkedIn radionici za freelancere koju će voditi Tanja Džido, prva LinkedIn trenerica u Hrvatskoj. Radionica će se održati 15. veljače u 18 sati u ružičastoj sobi kreativne agencije Bruketa&Žinić&Grey.

LinkedIn je najveća poslovna mreža u svijetu, a svoj sjaj dobila je i u Hrvatskoj. Uz rastući broj korisnika i direktan pristup osobama na upravljačkim pozicijama, LinkedIn omogućava poslovni rast kroz predstavljanje i direktno povezivanje s potencijalnim klijentima i suradnicima.

Tanja Džido

Što ćete naučiti na radionici?

  1. Kako pravilno postaviti LinkedIn profil da bi bio vidljiv pri pretragama potencijalnih klijenata
  2. Što i kako objavljivati na LinkedInu da zainteresirate svoju ciljanu skupinu
  3. Kako se povezati s ključnim ljudima iz vaše industrije i vašim potencijalnim klijentima
  4. Kako se dugoročno afirmirati kao stručnjak u svom području
  5. Kako izgraditi dugoročnu mrežu podržavajućih kontakata

Radionicu želimo apsolutno prilagoditi vašim potrebama, pa vas molimo da se prijavite putem linka te da nam odgovorite na šest kratkih pitanja.

Cijena kotizacije za 2 sata i 30 minuta personaliziranog predavanja je 40 eura.

Nesputana vina spojit će karakter biodinamičke etikete s karakterom freelancera

Pronađite zlatne klijente na LinkedInu prijavom na radionicu u ružičastoj sobi kreativne agencije Bruketa&Žinić&Grey i degustirajte biodinamička vina iz vinoteke Nesputana vina.

Upoznajte predavačicu Tanju Džido

Tanja Džido, MBA, savjetnica je za osobni brending i LinkedIn marketing, osnivačica platforme Shhhefica i pokretačica prve konferencije koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu. U 6 godina poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 100 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2000 ljudi. Autorica je knjige ‘Budi Shhhefica svog života’ koja se i 3 godine nakon izdavanja uspješno prodaje. Aktivna je promotorica LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 18 tisuća vrijednih konekcija, a globalno se nalazi među 1 % najaktivnijih korisnika u industriji. 

Zašto je kotizacija 40 eura?

Fokus stavljamo na pristupačnost, otvorenost, suradnju i održivost. Zato u organizaciji HDNP evenata surađujemo s partnerima koji dijele iste vrijednosti jer samo tako možemo garantirati kvalitetu. S obzirom na to da smo proveli dva istraživanja o ‘Navikama i potrebama hrvatskih nezavisnih profesionalca’ želimo freelancerima pružiti jednake mogućnosti edukacija, ali s dodatnim pomacima te istinski osjećaj pripadanja i razumijevanja.

Karla Andrić, predsjednica HDNP-a, osnivačica HAIKU communications HUB-a